"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/09/2010

El BLOC proposa enviar una carta signada per tots els grups parlamentaris de Balears als grups del Congrés perquè rebutgin la reducció del descompte de residents

Biel Barceló vol que la resposta unànime dels representants balears aturi la possibilitat que el Govern espanyol rebaixi les bonificacions per al transport aeriEl portaveu del grup parlamentari del BLOC i PSM-Verds, Biel Barceló, s’ha adreçat a la resta de grups polítics representats al Parlament per proposar-los signar conjuntament una carta adreçada als grups parlamentaris del Congrés dels Diputats per demanar-los que no donin el seu “suport a cap mesura que pugui significar una pujada de preus de les tarifes i, en qualsevol cas, que les mesures que es prenguin permetin als residents de les Illes Balears gaudir d’unes tarifes realment assequibles i justes pels seus desplaçaments dins el territori estatal”.

 

Barceló vol que hi hagi una resposta unànime dels grups polítics del Parlament davant la possibilitat, insinuada pel ministre de Foment, José Blanco, que el Govern espanyol impulsi una rebaixa de les bonificacions per al transport aeri, de les quals es beneficien els residents a Balears, Canàries, Ceuta i Melilla.

 

Al seu torn, el senador autonòmic pel BLOC i PSM-Verds, Pere Sampol, interpel·larà el ministre sobre aquesta qüestió en el proper plenari del Senat, si abans no es produeix una rectificació. El senador afirma que “des de Balears hem pagat l’altíssim cost de l’Alta Velocitat; l’Administració estatal ha d’entendre que l’únic mitjà de transport que tenim nosaltres és l’avió”. Per això, Sampol considera que “parlar de reduir els descomptes de residents és insultar les Illes Balears”.


Documents

Proposta de carta perquè els grups parlamentaris del Congrés dels Diputats rebutgin retallades en el descompte de residents (73 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: