"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 06/09/2010

El PSM-EN considera que l’alto el foc d’ETA és una notícia positiva i esperançadora, però que s’ha de rebre amb prudència

Els nacionalistes demanen a l’organització terrorista un cessament definitiu i verificable de la violència com a passa imprescindible per avançar de manera pacífica i democràtica cap a un nou escenari políticEl secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, ha qualificat l’anunci de l’alto el foc de l’organització terrorista ETA com una notícia “positiva i esperançadora”, tot i que ha puntualitzat que “s’ha de rebre amb prudència”.

 

Barceló ha explicat que si l’anunci d’ETA suposa un abandonament definitiu de les armes, això significarà un avanç molt positiu cap a la pacificació i la normalització del País Basc. El dirigent nacionalista ha afirmat: “ETA ha de proclamar un cessament definitiu i verificable de la violència, ja que aquesta és una passa imprescindible per avançar realment de manera pacífica i democràtica cap a un nou escenari polític. La normalització civil i política del País Basc només es pot sustentar en el respecte absolut als drets humans”.

 

El líder del PSM-EN ha afegit que caldrà esperar per veure com evolucionen els esdeveniments, i ha recordat que l’anterior treva de l’organització terrorista va generar moltes expectatives que finalment es varen frustrar.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: