"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/09/2010

Medi Ambient vigila de prop les actuacions de la promotora de Son Bosc

Tot i la suspensió de les obres vigent, els operaris de l’empresa constructora el camp de golf continuen desafiant el Govern i la Conselleria de Biel Vicens enretirant runes dins la Zona d’Especial Protecció per a les Aus (ZEPA) 

Aquesta setmana la tensió ha continuat a Son Bosc després que l’empresa promotora del camp de golf, Golf Platja de Muro, hagi desafiat per enèsima vegada al Govern i la Conselleria de Medi Ambient. Ha reiniciat les obres dins la ZEPA, ignorant per complet la suspensió de la llicència d’obres i l’expedient sancionador que han emès els tècnics de la Direcció General de Biodiversitat.

 

És evident que l’actuació de la promotora és una clara provocació al Govern, ja que des d’un principi els operaris, tot i l’aprovació de la protecció de la ZEPA, haguessin pogut continuar les tasques fora d’aquesta zona. Però no ho han fet. Han preferit desafiar les prohibicions de la conselleria i reivindicar la construcció del camp de golf sense atendre a raons.

 

En aquests moments, els tècnics de Medi Ambient vigilen de prop i permanentment les feines que s’estan duent a terme dins la ZEPA, desprès que aquest dimecres la conselleria aturés les màquines basant-se en la suspensió d’obres vigent.

 

Per això, el PSM-Entesa Nacionalista està satisfet amb la ràpida i eficient actuació del departament que lidera Biel Vicens, qui ha aconseguit aturar per segon cop l’agressió al territori protegit de Son Bosc. Els nacionalistes confien que l’empresa, finalment, desisteixi en la seva intenció de continuar destruint el territori, i per tant, aturi voluntàriament les tasques de constricció d’un camp de golf innecessari per Mallorca.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: