"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/09/2010

El PSM-EN de Calvià commemora el desembarcament del rei en Jaume I

Amb el preg√≥ de la directora insular de Pol√≠tica Ling√ľ√≠stica, Rosa Barcel√≥, i els discursos de Nanda Ramon i Rafel Sedano els nacionalistes celebren un any m√©s la fita hist√≤rica que va incorporar Mallorca a l'√†mbit pol√≠tic i cultural catal√†El PSM-Entesa Nacionalista commemora un any més el desembarcament del rei en Jaume I a la costa de Santa Ponça l'any 1229. L'agrupació nacionalista de Calvià ha organitzat l'acte amb el qual celebra la fita històrica que va suposar la incorporació de Mallorca a l'àmbit polític i cultural català.

 

La capelleta de la Pedra Sagrada, a Santa Ponça, acull l'acte que compta amb el pregó de la directora insular de Política Luingüística, Rosa Barceló, i amb les intervencions de Nanda Ramon, vicesecretària general del PSM-EN, i Rafel Sedano, candidat nacionalista a la batlia de Calvià.

 

Amb la commemoració del rei en Jaume I a la costa mallorquina, el PSM-EN posa l'accent en el naixement de la Mallorca de la qual som hereus, i en els lligams històrics i culturals entre el nostre país i Catalunya.

 

L'acte del PSM-EN contrasta amb la celebració del desembarcament organitzada pel batle del PP Carlos Delgado, qui ha desvirtuat la festa manipulant la història i escorant la commemoració cap a una exaltació espanyolista i anticatalanista.

Ě
Documents

Cartell de l'acte de commemoració del desembarcament (365 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: