"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/09/2010

El 92,5% dels votants del BLOC no volen imputats a les llistes electorals

Una enquesta publicada pel diari Última Hora assenyala que els votants de la coalició d'esquerra nacionalista i ecologista són els més exigents contra els presumptes corruptesEl 92,5% dels votants del BLOC consideren que els polítics imputats no han d'ocupar llocs en les llistes electorals. Això, segons una enquesta publicada pel diari Última Hora, que destaca que els votants de la coalició d'esquerra nacionalista i ecologista són els més exigents contra la corrupció, amb una notable diferència respecte als votants d'altres opcions polítiques.

 

En conjunt, un 73,2% dels electors de Balears desaprova la presència de polítics imputats en les llistes electorals. Per partits, el 72,3% dels votants del PSOE són d'aquesta opinió, com també el 70,8% de votants del PP. Els votants d'UM són els més permissius amb la corrupció: només un 55,1% dels votants regionalistes censura la inclusió d'imputats a les llistes.

 

Aquesta qüestió està de plena actualitat, ja que aquesta setmana ha esclatat una profunda crisi al PP balear arran de l'anunci fet per José Ramón Bauzá que els imputats seran exclosos de les llistes. Destacats dirigents populars imputats en diferents casos de presumpta corrupció, com el portaveu del PP al Consell, Jaume Font, o el diputat Antoni Serra, han criticat obertament la decisió de Bauzá. També s'ha confirmat recentment que el president del Consell d'Eivissa, Xicu Tarrés, imputat en el cas Eivissa Centre, repetirà com a candidat del PSOE a les eleccions insulars.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: