"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/09/2010

El BLOC força un debat urgent al Parlament per rebutjar la retallada en els descomptes per residents que vol impulsar Blanco

Biel Barceló proposa debatre el proper dimarts les iniciatives parlamentàries que pretenen frenar les intencions del ministre de Foment: “cal una resposta unànime i urgent”La Junta de Portaveus del Parlament ha aprovat avui dimecres, a instància del portaveu del BLOC i secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, modificar l’ordre del dia del plenari del proper dimarts per poder debatre la proposició de llei del BLOC per rebutjar la retallada en el descompte en el transport aeri per als residents a les Illes Balears. La Junta també ha decidit que es debatrà la iniciativa que ha presentat el PP en el mateix sentit. Això després que ahir el ministre de Foment, José Blanco, reiteràs en el Senat, en resposta a una pregunta del senador mallorquinista Pere Sampol, que té la intenció de reduir l’aportació per als descomptes aeris.

 

Biel Barceló ha explicat que “és necessària una resposta unànime i urgent del nostre Parlament, que expressi el sentiment i la preocupació de la societat de les Illes Balears”. Barceló considera “inacceptable” que el Govern espanyol es plantegi retallar les bonificacions al transport aeri per als residents, ja que els ciutadans de Balears financen amb els seus impostos les grans infraestructures de transport del continent, com l’AVE, mentre que la insularitat fa que el transport per aire sigui una necessitat bàsica per al nostre país. El líder del BLOC s’ha mostrat preocupat per la manca de coneixement sobre aquest tema que va demostrar aquest dimarts el ministre Blanco en la seva intervenció en el Senat.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: