"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/09/2010

El PSM-EN demana al Govern espanyol si pensa retornar l'ús públic de la base aèria del Port de Pollença

El senador Pere Sampol recorda a l'Executiu de l'Estat que el Congrés va acordar la creació d'una comissió mixta per tractar aquesta qüestió. També el Parlament va demanar per unanimitat, a proposta del BLOC, l'ús civil de les bases militarsEl PSM-Entesa Nacionalista està tramitant iniciatives per interessar-se pel retorn de l'ús públic de la base aèria del Port de Pollença i de la base militar d'Alcúdia. El senador nacionalista Pere Sampol ha registrat una pregunta adreçada al Govern espanyol en què li demana "quan pensa (...) complir l'acord del Congrés dels Diputats de 14 de març de 2007 de crear una comissió mixta entre el Govern espanyol, el Govern de les Illes Balears i els ajuntaments d'Alcúdia i Pollença, amb la finalitat de determinar el possible ús públic de la base aèria del Port de Pollença".

 

El senador del PSM-EN també demana al Govern de l'Estat si "pensa atendre les peticions municipals i del Parlament de les Illes Balears per a permetre l'ús públic de la base aèria del Port de Pollença".

 

També cal recordar que el mes d'abril de 2009 el Parlament de les Illes Balears va aprovar, per unanimitat i a proposta del BLOC-PSM-Verds, una proposició no de llei per instar al compliment del citat acord del Congrés dels Diputats i per posar en marxa la comissió mixta esmentada amb l'objectiu de retornar l'ús civil de les bases militars de Pollença i Alcúdia.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: