"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/09/2010

El Parlament insta a Ports de les Illes a aturar les obres del port d’Andratx

L’agrupació nacionalista del municipi es mostra molt satisfeta amb aquesta resolució i confia a que s’aturin finalment les obres per retornar el seny a les decisions que afecten el futur del litoral d’Andratx 

Aquest dimecres la Comissió d’Ordenació Territorial ha aprovat instar a Ports de les Illes a aturar les obres de remodelació del port d’Andratx fins que aquesta entitat pública redacti un Pla Director. Tots els grups parlamentari, inclòs el BLOC per Mallorca i PSM-Verds hi ha donat suport, mentre UM hi ha votat en contra.

 

Els regidors de l’agrupació del PSM-EN d’Andratx es mostren satisfets perquè valoren aquesta resolució del Parlament com una primera passa per aconseguir retornar el seny sobre les decisions que afecten al present i el futur del port del municipi. Tan Joan Manera com Biel Puigserver consideren imprescindible que Ports elabori amb urgència un Pla Director del Port d’Andratx que serveixi per dur a terme les obres que siguin necessàries, però amb racionalitat i planificació.

 

Però no sol ells, perquè de fet, aquesta mateixa setmana els regidors del PSM-EN d’Andratx han presentat a la conselleria d’Habitatge i Obres Públiques més de 700 signatures en el mateix sentit. És a dir, demanant que s’aturin aquestes obres que tenen un cost de més d’un milió d’euros i que no responen a cap panificació global del port ni estan debatudes i acceptades pels veïns.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: