"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 01/10/2010

Una delegació RAMSAR avalua l’impacte d’un camp de golf a Son Bosch

A instàncies de la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat experts internacionals estan realitzant aquesta setmana una visita a Mallorca per comprovar els possibles impactes del projecte del camp de golf a Son Bosc. 

Representants del Conveni Ramsar, de catalogació i protecció de zones humides de tot el món, s’han reunit avui dematí amb el Conseller de Medi Ambient i Mobilitat, Gabriel Vicens com un més dels contactes que estan realitzant per tal de determinar, comprovar i avaluar els valors ambientals internacionals de Son Bosc i els impactes que pugui tenir la construcció d’un camp de golf.

 

El Conveni Ramsar (òrgan internacional de catalogació i protecció de zones humides de tot el món) ha atès la petició de la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat i del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, i ha enviat a Mallorca una missió d’assessorament.

 

Aquesta missió, formada per tècnics de Ramsar i del Ministeri, visitaren ahir la zona de Son Bosc i, durant el dia d’avui i de demà, s’entrevistaran amb els diferents actors; institucions, promotors i entitats locals i autonòmiques.

 

Un cop conclosa la visita els experts remetran al Ministeri i al Govern de les Illes Balears les conclusions sobre els valors i els impactes possibles a la zona de Son Bosc, a s’Albufera de Mallorca.

 

Ramsar és el màxim referent mundial en assessorament de conservació i compatibilitat d’activitats socioeconòmiques en zones humides, i organitza missions d’assessorament cada vegada que una de les zones humides incloses en el seu llistat internacional de protecció pateix algun risc de veure afectades les seves característiques ecològiques. Les seves conclusions poden esser remeses a la Comissió Europea en casos d’incompliment.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: