"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/09/2010

Verger: "el ple d’avui evidencia la desorientació d’UM i l’absurd que suposa suprimir els carrils bici de Palma"

El secretari general del PSM-EN de Palma insisteix en la defensa de l’ampliació de la xarxa de carrils bici de Ciutat, a la vegada que titlla de “retrògrada” la moció d’UM que pretenia suprimir-la
La Federació del PSM-EN de Palma considera que el ple que s’ha celebrat avui a Cort evidencia la falta d’un projecte sòlid de l’oposició, sobretot pel que fa a Unió Mallorquina. Aquests darrers, després de presentar una moció amb la intenció de suprimir els 46 quilòmetres de carril bici amb els què compta Palma, s’han quedat sols. Ni el PP ha volgut votar-hi a favor. Tan sols després de pactar un nou redactat, molt més estèril, i davant la pressió social, les dues formacions han aprovat mantenir el carril bici.


Aquests fets només fan que posar en evidència el despropòsit de la política d’Unió Mallorquina i la necessitat de la formació que lidera Llorenç Palmer a Ciutat d’erosionar, sense èxit, a l’equip de govern amb arguments que fan aigües pertot. El secretari general del PSM-EN de Palma, Toni Verger, ha pogut comprovar avui al ple la necessitat de seguir fent feina perquè Palma sigui considerada un model de mobilitat sostenible. Sobretot, davant el perill que suposa que dos formacions a l’oposició es posin d’acord per impulsar mesures “retrògrades i absurdes”.


“El carril bici de Palma té un traçat consensuat i estudiat per tècnics i que dia a dia rep més usuaris”. En qualsevol cas, Verger es partidari de reforçar la xarxa de carrils bici i elaborar una ordenança que reguli el trànsit de bicicletes a Ciutat. D'aquesta manera, el PSM-EN es referma en un model de ciutat més habitable, sostenible i amable, basat en l'ampliació i consolidació dels eixos cívics -com els dels carrers Blanquerna i Fàbrica-, així com la futura implantació de la bicicleta pública i la continuació en la construcció de carrils per a aquest mitjà de transport.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: