"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/09/2010

El PSM de Marratxí força a José Ramon Bauçá

Bauçà rebutja aplicar al municipi el mateix paquet de mesures que el PP va presentar a l’Ajuntament de Palma 

El batle de Marratxí i president balear del Partit Popular va rebutjar el passat dimarts durant el ple al municipi les 6 mocions presentades pel PSM que reproduïen literlament les mesures de reducció del dèficit públic que va plantejar el mateix grup popular a Cort.


Aquestes són: la redució d’un 25% dels càrrecs de confiança, ara l’Ajuntament de Marratxí en té 14; a més, preveia la retallada de despeses de protocol i premsa, l’eliminació de treballs i assistència tècnica, i revisar la política de subvencions i limitar l’ús dels telèfons mòbils, així com la reducció del consum elèctric.

 

La contradicció és màxima quan s’analitza el fet que al consistori de Ciutat sí es van aprovar aquest paquet de mesures, proposat pel grup municipal del PP, mentre a Marratxí el propi president del partit a Balears rebutja com a batle de Marratxí exactament les mateixes mocions d’austeritat.  

 

Així mateix ho expressà el regidor del PSM, Joan Francesc Canyelles, durant el ple de dimarts després de presentar les iniciatives. “És incoherent, i dubtem que l’Ajuntament de Marratxí realment estigui aplicant l’austeritat que pregona, tenint en compte que els darrers dos exercicis pressupostaris s’han tancat amb un dèficit de més de 3,5 i 6,5 milions d’euros”.  

 

A més Canyelles va recriminar al batle popular la no correspondència entre la dedicació al consistori i el sou que cobra com a tal. “Només compareix els divendres”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: