"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/10/2010

El PSM felicita la Conselleria insular de Medi Ambient per dur endavant el Pla d’usos dels accessos a Planícia

Avui el ple del CIM ha aprovat la proposta presentada pel Departament de Marilena Tugores per tal de garantir que els camins de Planícia siguin de lliure circulació 

El PSM-Entesa Nacionalista celebra l’aprovació avui al ple del Consell Insular de Mallorca de la Proposta d’assignació d’usos i intensitat dels accessos a la finca de Planícia. Amb els vots favorables de BLOC, PSOE i UM, i l’abstenció del grup popular, ha sortit endavant aquesta proposta presentada i defensada per la consellera de la coalició d’esquerres, nacionalista i ecologista, Marilena Tugores.

 

En la seva intervenció, la responsable del departament insular de Medi Ambient ha reconegut la seva confiança en què els batles dels municipis d’Esporles, Banyalbufar, Puigpunyent i Estellencs, hi donin suport amb la màxima celeritat possible. Tot per garantir el més aviat possible i de forma permanent l’accés a la finca pública de Planícia.

 

En el mateix sentit, el PSM-EN manifesta la seva satisfacció pel pronunciament del batle de Banyalbufar, que ahir mateix va donar la seva paraula per aplicar aquest Pla d’usos i permetre l’accés públic a la finca. A més, els nacionalistes valoren molt positivament la persistència de la Conselleria per aconseguir les eines necessàries que han de garantir el pas sense restriccions.

 

El PSM-EN insisteix en la permanent lluita que dur endavant el partit per defensar la recuperació dels béns públics com són els camins i tots els seus accessos. Per això, ja s’ha confirmat l’assistència del secretari general, Biel Barceló, i membres de l’executiva del partit, a les dues marxes reivindicatives previstes per aquest cap de setmana a es Fangar i el proper diumenge dia 17 a Planícia. En aquesta segona cita, els nacionalistes confien que s’evidenciï el compromís dels batles dels municipis de la zona per evitar que les barreres impedeixin el pas als caminants.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: