"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/10/2010

El PSM-EN celebra l’obertura del camí des Fangar

Biel Barceló: “el PSM-EN està al costat de les plataformes ciutadanes que reivindiquen els camins públics”Destacats dirigents del PSM-Entesa Nacionalista han assistit avui a la celebració de l’obertura del camí des Fangar, a Manacor. L’acte estava convocat per les entitats de defensa dels camins públics, i malgrat que la pluja ha amenaçat d’impedir la realització de l’activitat, els excursionistes han pogut celebrar la victòria aconseguida amb l’obertura d’aquest emblemàtic camí.

 

A la celebració han acudit el secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, el diputat nacionalista Antoni Alorda, el portaveu nacionalista a Manacor, Sebastià Gayà, i el regidor Miquel Oliver, entre d’altres. A més, hi han assistit destacats membres de les entitats pro camins públics de Manacor i de la resta de Mallorca, i ciutadans que han volgut unir-se a la celebració de l'obertura de l'emblemàtic camí des Fangar.

 

Biel Barceló ha destacat que “el PSM-EN està al costat de les plataformes ciutadanes que reivindiquen els camins públics”, i ha valorat positivament la feina que s’està duent a terme des de les institucions on governen els nacionalistes per contribuir a l’ús públic dels camins de Mallorca. En concret, ha recordat que divendres el Consell de Mallorca va aprovar, a iniciativa del Departament de Medi Ambient, el Pla d’usos dels camins d’accés a Planícia. Diumenge dia 17 hi haurà una excursió a Planícia per reivindicar l’obertura del camí vell des de Banyalbufar. En aquest sentit, i després de l’aprovació del Pla d’usos per part del Consell, el batle de Banyalbufar ha afirmat que exigirà l’obertura d’aquest camí.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: