"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/11/2010

El PSM de Pollença aconsegueix el suport unànime de tots els regidors i aprova la moció en defensa del català

El ple al complet ha aprovat aquest dijous en sessió extraordinària la moció que el grup municipal del PSM ha presentat en defensa de la llengua catalana, després de les polèmiques declaracions del president del PP 

El grup municipal nacionalista es mostra molt satisfet pel vot positiu que ha rebut la moció presentada en defensa de la Llei la Normalització Lingüística. Una votació que es produeix amb el suport unànime de tots els regidors, inclosos el del Partit Popular, i amb ells el batle, i després de les declaracions de José Ramon Bauzà anunciant la seva intenció de derogar el Decret de Mínims.

 

El portaveu municipal el PSM, Tomeu Cifre, ha defensat la moció que protegeix el Decret de Mínims i per tant la garantia d’impartir almenys els cinquanta per cent a les assignatures en llengua catalana. Però també, la moció advoca per la difusió de la llengua i per la constatació de la funció de la normalització lingüística. D’aquesta manera, els regidors populars deixen en evidència les afirmacions i promeses del seu president.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: