"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 04/11/2010

La Conselleria de Mobilitat engega el projecte del tramvia de la badia de Palma

El departament que dirigeix Biel Vicens ha posat en marxa el procés d’exposició pública d’uns dels projectes més rellevants d’aquesta legislatura i que ha de permetre canviar el model de mobilitat de la Ciutat unint el centre de Palma amb l’aeroport i la zona turística de la Platja de Palma 

La Conselleria de Mobilitat i Medi Ambient ha presentat aquesta setmana l’Estudi informatiu i l’Estudi d’impacte ambiental del projecte del tramvia de la badia de Palma., una passa més per aconseguir fer-lo realitat amb el consens social necessari. Per això, des d’aquest divendres, i fins el proper 31 de desembre, s’inicia el període d’exposició pública perquè tots els ciutadans, entitats i institucions que ho desitgin puguin presentar les al·legacions pertinents.

 

Concretament a l’Estació Intermodal de Palma s’ha instal·lat una exposició per conèixer de a prop els detalls del projecte, entre aquests l’alternativa de no fer transcórrer el tramvia per la primera línia de mar.

 

És a dir, que el traçat que proposa la Conselleria segons la proposta tècnica preveu que el tramvia discorri des de la plaça Espanya, per l’avinguda Alexandre Rosselló i fins el carrer Pérez Galdós per on connectarà amb el carrer Manuel Azaña. Des d’allà continuarà per l’avinguda Mèxic fins travessar l’autovia a través d’un pont  per continuar fins el Molinar i seguint per la segona línia de mar fins a l’aeroport.

 

El director general de Mobilitat, i secretari general del PSM de Palma, Antoni Verger, va assegurar durant la presentació del projecte que “aquest és el millor traçat, el que els tècnics consideren més adequat per convertir el tramvia de la badia de Palma en el mitjà de transport més eficaç de la Ciutat”.

 

A continuació, es pot accedir a la pàgina web de l'empresa pública adscrita a la conselleria que gestiona aquest projecte.

ťEnllaços

TRAMBADIA


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: