"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/11/2010

Bicicletada reivindicativa per salvar Ses Fontanelles

El PSM-EN de Palma i els JEN organitzen una jornada festiva per reivindicar la protecció de la darrera zona humida del municipi de Palma i mostrar l’oposició a la construcció d’un macro centre comercial adjacent a Ses Fontanelles 

El proper dissabte 13 de novembre representants destacats de la Federació del PSM-Entesa Nacionalista de Palma participaran en una bicicletada reivindicativa des del Parc de la Mar fins als terrenys de Ses Fontanelles. En un acció organitzada conjuntament amb els Joves d’Esquerra Nacionalista, es pretén manifestar l’oposició social i política al projecte de construcció d’un centre comercial a la zona adjacent a la zona humida.

 

Ses Fontanelles és la darrera zona humida del municipi palmesà, i per tant el que mereix tota la protecció necessària per evitar que sigui destruïda. Així, durant la sortida reivindicativa està prevista una visita guiada pels terrenys amenaçats on es podran veure les últimes mostres, ara en perill, del tipus de vida i de treball que s’exercia a la zona abans que s’iniciés la destrucció del litoral de la Platja de Palma als anys 60.

 

Des del PSM i els JEN consideram molt necessari posar en valor aquest espai natural de Ciutat tal i com ja es va produir amb la suspensió cautelar de la llicència de construcció el 2.007, quan la conselleria de Medi Ambient i Mobilitat de Biel Vicens va aprovar un Decret llei de mesures urgents.

 

Aquest dissabte es reivindicarà la protecció total de Ses Fontanelles i la recuperació dels valors etnològics i mediambientals d’aquesta zona humida com un dels pilars de la futura i necessària reforma de la Platja de Palma.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: