"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/11/2010

El PSM i Asaja comparteixen la preocupació per la manca de referent institucional del sector agrari

Els nacionalistes s’han reunit avui membres de l’Associació Agrària de Joves Agricultors per analitzar les propostes que permetran a l’agricultura afrontar el futur amb garanties de viabilitat i progrés per als treballadors del camp 

El Secretari General del PSM-EN, Biel Barceló, i el president d’Asaja, Biel Company, han mantingut avui divendres una trobada per tractar tots els problemes als que s’enfronta el camp balear. En aquesta reunió s’ha posat damunt la taula la bona sintonia existent entre els plantejaments d’uns i altes a l’hora de proposar les alternatives per al sector agrari que han de suposar solucions efectives a llarg i curt termini.

 

En aquest sentit, tots dos portaveus han manifestat al final de la trobada la preocupació per qüestions clau per a l’agricultura de les Balears, com és la reducció dels pressupostos, i per tant de les ajudes, sense oblidar la necessitat d’establir un referent institucional arran de l’eliminació de la Conselleria d’Agricultura.

 

Biel Barceló i Biel Company, de fet, han coincidit en aquesta qüestió al no considerar positiva l’eliminació de la conselleria, així com la preocupació pels traspassos de competències als consells insulars. En aquest sentit, Barceló ha matisat que “és imprescindible establir un referent estable per tenir un interlocutor vàlid per dur davant l’Estat espanyol i la Unió Europea les polítiques agràries que Balears necessita”.

 

Barceló, a més, ha incidit en fomentar les polítiques progressistes que planteja el PSM per afrontar les dificultats del sector agrari balears, entre aquestes la reorientació de les ajudes i la potenciació de la innovació i la recerca per garantir la viabilitat i el desenvolupament de l’agricultura.

 

A la reunió també han acudit la vicesecretària del partit i portaveu al Consell de Mallorca, Joana Lluïsa Mascaró, entre d’altres membres de l’executiva, així com representants de la Junta Directiva d’Asaja.

 

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: