"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/11/2010

Barceló: “El PSM és una força mallorquinista que suma”

EL PSM-EN ha celebrat amb èxit de participació i organització el 34à aniversari de la seva fundació a l’Auditori de Porreres on els militants van poder celebrar la proclamació dels candidats a les eleccions del Parlament, el Consell i l’Ajuntament de Palma 

 

El secretari general del PSM-Entresa Nacionalista, Biel Barceló, va ser l’encarregat de concloure l’acte d’aniversari que el partit ha celebrat aquest passat cap de setmana. Una cita que ha servit per celebrar el 34è aniversari de la fundació del PSM, però també per entregar els tradicionals premis a les entitats que han treballat en la protecció del medi ambient, la defensa de la llengua i la solidaritat.

 

En el seu discurs de cloenda, Barceló va reconèixer que el PSM és “una força que governa i que vol continuar governant per poder complir els compromisos que adquirim”. Per això, va recordar els principals reptes als quals s’enfronta com és la sortida de la crisi econòmica, i donar un impuls decisiu a l’economia productiva, sense oblidar la “sobirania fiscal que ens permeti un marge de maniobra suficient”.

 

El secretari general, a més, va tenir paraules per la ineficàcia del govern espanyol que “no té en compte a les Illes Balears i no està oferint solucions adequades a la crisi”. Per això, Barceló va defensar que el PSM es la garantia per aconseguir millors polítiques socials, en especial en educació i en sanitat; per la defensa d’un nou model econòmic alternatiu a l’excés de construcció que hi ha hagut al nostre país; un impuls per sortir de la crisi econòmica i social; i sobretot una aposta per la política transparent, honesta i democràtica”.

 

En aquest acte aniversari, també hi va haver temps perquè Antoni Verger i Joan Font fossin presentats davant la militància, i ja oficialment, com a candidats a les eleccions de l’Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca, respectivament. Durant la celebració també es va fer entrega dels reconeixements especials als militants que complien 20 anys dins el partit.  


A més, es va fer entrega dels tradicionals premis del partit. El guardó de Cooperació i Solidaritat va ser entregat per Pere Sampol a en Joan Carrero, president de la Fundació s’Olivar, per la seva dilatada carrera personal i professional dedicada a la defensa dels Drets Humans. D’altra banda, Antoni Verger va fer entrega del premi de Medi Ambient i Territori a Massa Crítica, en reconeixement a la tasca desenvolupada en el foment de la mobilitat sostenible. I finalment, Nanda Ramon va entregar el premi que reconeix la tasca en la defensa de la Llengua i la Cultura al Programa de Voluntariat de Paraula.


A continuació, podeu accedir al discurs complet de Biel Barceló, així com a la galeria completa de les fotografies de l’acte.

Enllaços

Fotos del 34è anviersari al Flickr


Documents

Discurs Biel Barceló (33 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: