"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/11/2010

Sampol presentarà esmenes als PGE per reclamar les inversions del Castell d’Alaró i Can Prunera

El senador del PSM-EN considera insuficient el compromís del ministeri de Cultura amb les inversions plurianuals compromeses i que no es duran a terme sinó és a través d’esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat 

El senador nacionalista ha intervingut avui al ple del Senat per interpel·lar a la Ministra de Cultura per reclamar els pagaments plurianuals compromesos dins els Pressupostos Generals de l’Estat de 2.010 per al Castell d’Alaró i Can Prunera.

 

Pere Sampol ha instat a Àngela Gonzàlez-Sinde sobre la voluntat d’acomplir amb aquest acord amb l’Ajuntament de Sóller i el Consell Insular de Mallorca. En el cas del Castell d’Alaró, Sampol ha insistit en què “lo mínim que hauria de fer el ministeri és agrair que particulars i institucions aportin esforços humans i econòmics para restaurar un bé que és de responsabilitat exclusiva del govern espanyol”.

 

En la seva resposta, la ministra ha eludit assumir el conveni plurianual a la vegada que ha animat al senador a presentar esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat per intentar aconseguir les inversions mencionades per a la casa museu de la Fundació Can Prunera de Sóller i el Castell d’Alaró.


Per això, el senador Sampol s’ha mostrat decebut amb la rèplica de la ministra, tot i que ha assegurat que cercarà “totes les vies possibles”, com són les esmenes als PGE, per aconseguir les inversions que aquests dos centres culturals de Mallorca necessiten.  

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: