"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 17/11/2010

Sampol condemna els atacs del Marroc al poble sahrauĂ­

Representants de tots els grups del Senat, excepte el PSOE, han exigit al govern espanyol que assumeixi la seva responsabilitat en aquest conflicte i aturi a l’exèrcit marroquí en la seva “neteja ètnica” 

Un grup de senadors s’ha reunit amb representants del Front Polisario al Senat, entre ells el senador del PSM-EN Pere Sampol per analitzar la greu situació que s’està produint al Sàhara Occidental. Sampol, de fet, ha assegurat que aquesta trobada s’ha produït com a conseqüència de la impossibilitat d’aprovar una condemna institucional unitària de tota la Cambra Alta.

 

En aquesta trobada el delegat del Front Polisario a l’Estat espanyol, Bucharaya Beyun, ha exposat la situació d’emergència humanitària que s’està produint a la zona d’al-Aiun, al Sàhara Occidental. I, per la seva part, tots els grups de senadors, excepte el del PSOE, han condemnat les agressions als drets humans que està provocant l’exèrcit marroquí.

 

Així mateix, tant els senadors que han comparegut en roda de premsa com el delegat del Front Polisario han coincidit en reclamar al govern espanyol a actuar amb responsabilitat i urgència com a protagonista obligat, i no tan sols com a espectador imparcial. Beyun, a més, ha assegurat que s’està produint una “autèntica neteja ètnica”.

 

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: