"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/01/2011

El PSM i INICIATIVAVERDS proposen racionalitzar els mitjans audiovisuals públics i rebutgen la supressió de RTVM

La coalició nacionalista i ecosocialista vol integrar les estructures d’IB3 i RTVM, alhora que tiltlla d’”irresponsable” plantejar el tancament de l’ens insular (i, amb ell, l’oferta televisiva de proximitat), com ha fet el PP 

El PSM-Entesa Nacionalista i INICIATIVAVERDS consideren necessària la racionalització dels ens públics de Radio i Televisió de Mallorca i IB3 per seguir oferint una oferta audiovisual pública de qualitat. El candidat al Consell de Mallorca de la coalició, Joan Font, assegura que la integració de les estructures dels dos ens públics permetria donar coherència al model audiovisual, ja que es maximitzaria la rendibilitat tant de la professionalitat dels seus treballadors com els continguts i els mitjans tècnics i humans.

 

Es tracta d’una proposta defensada per les dues formacions per tal d’oferir una resposta en temps de dificultats econòmiques, però sense valorar com a possible la supressió de cap dels dos ens. Font assegura que seria “una irresponsabilitat plantejar, com fa el PP, l’acomiadament del treballadors de Televisió de Mallorca per engreixar les llistes de l’atur i eliminar l’oferta audiovisual de proximitat”.

 

Els nacionalistes i ecosocialistes consideren imprescindible afrontar la realitat de la crisi econòmica amb propostes constructives que permetin aprofitar els valors i les sinèrgies existents per oferir solucions en positiu. En qualsevol cas, la proposta de la coalició va dirigida a la racionalització de les despeses que suposaria la integració de les estructures dels ens públics, sempre amb l’objectiu de mantenir un model audiovisual que combini la cohesió de les Illes Balears i una oferta de continguts de proximitat, arrelada a la realitat de cadascuna de les illes. Un model que també ha d’incloure necessàriament l’aposta per estimular i dinamitzar el teixit productiu del sector audiovisual de les Illes Balears.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: