"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/01/2011

PSM-INICIATIVAVERDS i APAIB coincideixen en rebutjar el tancament de radiotelevisions públiques

Nacionalistes i ecosocialistes es reuneixen amb els representants de les productores per posar en comú mesures per fomentar la indústria audiovisual 

Els candidats de la coalició PSM-INICIATIVAVERDS s’han reunit avui amb representants de l’Associació de Productores Audiovisuals de les Illes Balears (APAIB), per tal d’analitzar la situació de la indústria audiovisual del país. Per part de la coalició hi han assistit Biel Barceló, candidat a la presidència del Govern, Antoni Verger, candidat a la batlia de Palma, i el diputat ecosocialista Miquel Àngel Llauger. Per part de l’APAIB hi ha assistit el president, Jaume Rodríguez, amb altres membres de la Junta Directiva.

 

La coalició PSM-INICIATIVAVERDS i l’APAIB han coincidit en la necessitat de donar suport des dels poders públics a la indústria audiovisual de les Illes Balears, com una aposta per la diversificació econòmica en un context de canvi de model econòmic.

 

D’altra banda, la coalició nacionalista i ecosocialista i l’APAIB han afirmat la necessitat de donar suport a les radiotelevisions públiques com a motors de la indústria audiovisuals, i rebutgen el tancament de RTVM, tal i com proposa el Partit Popular. Biel Barceló i Jaume Rodríguez han coincidit que cal racionalitzar la despesa i el funcionament dels ens audiovisuals públics, “però mai tancar-los”.

 

Altres elements en què PSM-INICIATIVAVERDS i APAIB coincideixen és en la necessitat de coordinar els recursos existents que les administracions públiques destinen a projectes audiovisuals, així com el suport a la Balears Film Comission.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: