"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/02/2011

Mateu Marcús signa la recepció de les obres del Castell d’Alaró

Tot i que el servei d’hostatgeria no entrarà en funcionament fins el mes de setembre, la Fundació del Castell d’Alaró calcula que es duplicarà el nombre de visitants que hi pernoctaran 

El president de la Fundació del Castell d’Alaró i candidat del PSM a la batlia del municipi, Mateu Marcús, va signar aquesta setmana passada la recepció de les obres de reforma del Castell de mans de la consellera insular de Medi Ambient, Marilena Tugores.

 

Marcús es mostrà satisfet per la finalització d’un projecte de restauració que s’ha allargat molt en el temps però que donarà els seus fruits a partir del mes de setembre. Fins llavors no es calcula que es pugui disposar el mobiliari per culpa de “problemes administratius”, segons va reconèixer la mateixa consellera en la presentació davant els mitjans.

 

El president de la Fundació, a més, va explicar que degut a l’escassetat d’aigua al Castell la capacitat inicial de l’hostatgeria s’ha reduït de 60 a 30 persones que es podran quedar a dormir per dia. Marcús calcula que amb aquesta reforma es duplicarà el nombre de persones que pernoctaran. “Ara més de 25.000 persones visiten en Castell a l’any, i tan sols 1.000 s’hi queden a dormir. Amb aquesta reforma ho podran fer més de 2.000 persones.”

 

L’àrea insular de Medi Ambient que gestiona Caterina Amengual ha estat l’encarregada d’executar i dirigir l’obra. A partir d’ara serà la Fundació l’encarregada de la gestió de les pernoctacions quan el servei es posi en marxa a partir del setembre.

 

 

A continuació, podeu consultar el suplement del diari Ultima Hora sobre el Castell d'Alaró publicat el passat 17 de febrer.

Enllaços

Notícia Tv Mallorca


Documents

Suplement Castell d'Alaró (821 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: