"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/02/2011

PSM i INICIATIVAVERDS organitzen una Trobada Municipalista

El proper dia 5 de març els dos partits han convocat una cita en el marc d’Espai PluralA continuació, podeu llegir la carta que convida a tots els interessats a participar en aquesta jornada.

 

 

ESPAI PLURAL es constituí el 25 de setembre del 2010 a Saragossa format per Iniciativa per Catalunya Verds, Chunta Aragonesista, Iniciativa del Poble Valencià, Nueva Canaria, Paralelo 36 (Andalucia) i IniciativaVerds. En aquesta cita, a més, el PSM hi participa com amfitrió.

 

El seu manifest fundacional comença dient: “Els partits que subscrivim aquest manifest hem decidit constituir un espai estable de relacions i coordinació, per impulsar polítiques des de l’esquerra, la concepció plurinacional de l’Estat, l’ecologisme i el feminisme amb el nom d’Espai Plural”.

 

I acaba: “Són necessaris nous projectes que permetin recuperar la il·lusió i motivin la participació de tots els homes i dones. Espai Plural és una aportació decidida i crítica al necessari procés de mobilització, re_exió i debat obert per totes i tots aquells que aposten per construir una societat justa i sostenible”.

 

Dia 5 de març a les 11.00 hores, a la Sala d’actes del sindicat UGT (C/ Font i Monteros, 8 de Palma), tindrem una altra trobada, en aquest cas dedicada a l’impuls al municipalisme.

 

Volem convidar al seu col·lectiu a assistir a aquest debat.

 

No cal dir que ens interessen molt les seves opinions.


Documents

Carta invitació (460 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: