"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

El PSM opina. 13/03/2011

'PSM: 20 anys, i els que facin falta'

Article d'opinió del Secretari de Relacions Polítiques del PSM i militant des de fa 20 anysAhir celebrarem el sopar aniversari del PSM. Enguany els primers 35 anys del partit.  Vaig tenir l'honor, en representació de tots els qui feim 20 anys de militància al partit, de dirigir-me als assistents. 

Bon vespre,

L'organització d'aquest acte, amb molt bon criteri, em dóna només un minut per agrair, en nom propi i de la resta del companys i companyes, aquest homenatge que ens feis pel nostres 20 anys de militància en el PSM.

Aprofitaré l'ocasió per donar les gràcies: En primer lloc, pel guardó que hem rebut per aquests 20 anys, en segon lloc, als homes i dones que ara fa 35 anys començaren l'aventura del PSI. I també a totes les persones i partits d'àmbit local que s'han anat incorporat al projecte del PSM. Una altre vegada gràcies a tots.
 
D'una manera especial mos agradaria tenir un record per aquelles persones que ara ja no són amb nosaltres però als qual tenim ben presents pel camí que ens varen marcar amb el seu exemple i la seva dedicació i que nosaltres i vosaltres seguirem defensant.

Volem agrair als homes i dones del PSM (afiliats, simpatitzats, regidors i altres càrrecs públics, membres de la direcció i treballadors al partit) que han dedicat hores, doblers, maldecaps, esforços i il·lusions durant tants i tants d'anys.

I com no podria ser d'altre manera encoratjar la feina que fan els JOVES d'Esquerra Nacionalista que seran el nostre futur.

Per què tots ells, totes aquestes persones que, durant aquests 35 anys han fet possible el manteniment d'un projecte polític, progressista, nacionalista i ecologista i que ha sabut mantenir una presència institucional, tant quan ens ha tocat estar a l'oposició com al govern, i que ha determinat l'agenda política d'aquest país.

Per què tots ells, tots vosaltres, ens heu donat l'empenta, la il·lusió, el coratge i l'orgull de formar part del projecte d'aquest partit que és el PSM.

Vint anys, i els que facin falta.  Visca el PSM i visca Mallorca!
Enllaços

Blog de Magí Moranta


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: