"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/04/2011

2007-2011: La legislatura en mocions

El PSM-EN de Pollença recull les mocions que el grup municipal ha presentat durant l'actual legisltaura, un exemple molt significatiu de la feina ben fetaAra que ens trobam un esclat de partits que es presentaran a les properes eleccions, cal tenir elements que permetin jutjar-nos a tots. Uns presentaran  cares conegudes, cares noves potser, promeses, altres engronasaran les sigles pero ben poc bagatge de feina pel nostre poble durant aquests darrers quatre anys.

 

Nosaltres vos presentam, ordenades, les mocions que hem duit al ple, pràcticament totes des que quedarem a la oposicó, a l'octubre de 2009, ja que mestres es governa el mes normal es dur propostes consensuades d'equip de govern.

 

Turisme, economia, medi ambient, cultura... hem anat treballant en tots aquests àmbits. Com veureu algunes treballades conjuntament amb els altres partits de la oposició (PP i A-EU-EV) ja que en alguns assumptes hem cregut que era millor deixar el partidisme a banda per fer feina pel poble.

 

Cada moció du una feina al darrera, hores de recerca i de documentar-se per, al final, sortir aprovada o no. Uns anys de feina que son el millor aval que podem presentar per fer veure que tenim el millor equip per dur Pollença endavant.

Enllaços

Pàgina web del PSM de Pollença
Recull de mocions


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: