"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/04/2011

PSM-IV-ExM i S'altra Senalla signen un acord per incentivar el comerç just

Els candidats de la coalició s'han reunit amb el president de l'Associació de Comerç Just de Mallorca per mostrar el seu suport a un model comercial més just que permeti lluitar contra la pobresaAvui matí, Biel Barceló, Fina Santiago i Toni Verger, candidats de PSM-IniciativaVerds-Entesa han signat juntament amb el president de S’altra Senalla, Jean-François Cuennet, un document on es comprometen a incloure en el seu programa electoral diverses mesures dirigides a promoure el Comerç Just. Els candidats de la coalició consideren que aquesta opció una eina eficaç per a lluitar contra la pobresa i implantar un nou model comercial internacional.
Aquesta signatura s’emmarca dins una iniciativa que duen endavant les organitzacions de Comerç Just arreu de l’Estat i que, a les Illes Balears, S’altra Senalla, com a membre fundador de la Coordinadora Estatal de Comerç Just, n’és l’interlocutor. La coalició nacionalista i ecosocialista ha estat la primera d'arreu l'estat en signar aquest acord.

Biel Barceló ha assenyalat la importància de donar a conèixer a la ciutadania altres maneres de consum, en aquest cas justes i que ajuden les economies locals en desenvolupament. Fina Santiago per la seva part, creu que és una eina més de cooperació amb aquests països a part de les que es puguin donar per part de les administracions, i que aquests productes s'han d'estendre a altres sectors com el de la restauració.
S’altra Senalla, Associació de Comerç Just de Mallorca, constituïda en 1994, s’ha reunit o ha sol·licitat reunir-se amb els candidats dels diferents partits que concorren a les Eleccions del proper 22 de maig i, amb aquesta primera signatura, espera encetar una roda d’adhesions als criteris que defensa el Comerç Just, com són ara, els salaris dignes, el respecte a la igualtat de gènere, no a l’explotació infantil i la reinversió dels beneficis en el bé de la comunitat.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: