"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 05/04/2011

Els Joves donen la cara per la coalició PSM-IV-ExM

Més de 130 joves han cedit la seva imatge per mostrar el seu suport a la coalició nacionalista i ecosocialista que durant aquesta campanya electoral incidirà en el compromís de seguir impulsant polítiques de participacióEl secretari general dels JEN-PSM, Lluís Apesteguia, ha comparegut en roda de premsa junt amb el portaveu dels joves d’IniciativaVerds, Alexandre Charles, per presentar un cartell amb més de 130 imatges de joves de les Illes Balears. Una presentació que evidencia la implicació del sector juvenil en les polítiques que impulsa la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa

 

La coalició reivindica amb aquest cartell que els joves “volem participar en la política i tenim molt a dir”. D’aquesta manera, Apesteguia ha explicat que la majoria dels joves que han decidit donar la cara per la coalició i cedir la seva imatge per al cartell no són militants de cap dels tres partits que conformen la coalició. “Això evidencia que els joves estan implicats i els hi importa la política, pensen diferent, com nosaltres. Tots ells han participat, a més, en la redacció del programa electoral i ens han fet arribar propostes polítiques”.

 

Per la seva part, Alexandre Charles ha incidit en la transcendència de les properes eleccions del mes de maig per conformar governs progressistes i guiats per l’ecologisme. “Molts joves participen a les llistes electorals de la coalició perquè és gent compromesa, són persones que implicades amb la societat i el seu futur, i per tant implicades en la política”.

 

Tenim un compromís molt fort amb les polítiques joves i de participació”. El candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, ha intervingut durant la presentació per recordar que els joves de la coalició han participat molt activament en les propostes programàtiques. “Els joves han participat en la redacció de totes les àrees del programa electoral perquè la seva implicació va des de les polítiques estrictament de formació, fins a les propostes d’habitatge i ocupació”. A més, Barceló ha recordat i reivindicat que durant aquesta legislatura els partits que conformen la coalició han gestionat les polítiques de joventut i participació, “un impuls que ens comprometem a mantenir en el futur”.

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: