"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 05/04/2011

Joana Móra és la candidata de PSM-IV a la batlia de Porreres

El PSM-EN i InciativaVerds han arribat a un acord per anar junt a les properes eleccions municipals per aconseguir millorar la presència nacionalista i ecosocialista i evitar un altre govern amb majoria absoluta per dinamitzar el funcionament de l’AjuntamentPSM-IniciativaVerds presenta Joana Móra, actual regidora al consistori, com a candidata a la batlia per tercera vegada consecutiva, i Joan Barceló Bauçà com a número dos a la llista electoral. Aquesta és una candidatura que impulsarà un canvi, “urgent i necessari” a l’Ajuntament de Porreres.

 

Joana Móra està convençuda que el canvi és a prop perquè la gent ha comprovat durant les dues últimes legislatures com el consistori s’ha anat enquistant. “Necessitam que l’Ajuntament funcioni, sigui dinàmic i creï incentius per als porrerencs. I nosaltres podem contribuir a fer-ho realitat”.

 

La candidata a la batlia de Porreres assegura que l’evolució del PSM al municipi permet ser optimistes i confiar en ampliar la presència ara nacionalista i ecosocialista a l’Ajuntament amb un tercer regidor. “Hem demostrat que la gent del PSM sap fer feina per Porreres, i la sap fer bé”.

 

Móra agraeix la presència de Joan Barceló, històric dirigent nacionalista, com a número dos de la llista electoral, fet que permet mantenir unes bones expectatives per millorar els resultats de les eleccions municipals anteriors. 

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: