"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/04/2011

El PSM celebra les passes per a la recuperació de la carretera vella de Lluc a Pollença

El Consell de Mallorca ha aprovat la recuperació d’ofici de l’antiga carretera per obrir-la definitivament al públicEl PSM-Entesa Nacionalista celebra la decisió que el Consell de Mallorca va adoptar ahir durant la sessió plenària de la institució per tal de fer efectiva l’obertura de les barreres de la carretera vella de Lluc a Pollença. Un fet que fa anys que persegueixen els nacionalistes incansablement.

 

El ple del Consell de Mallorca va acordar ahir iniciar incloure la carretera vella de Lluc a Pollença a l’inventari de béns i drets de la institució i iniciar l’expedient de recuperació d’ofici per obrir-lo al públic.

 

Tot i que l’expedient és responsabilitat del departament d’hisenda, els nacionalistes destaquen la tasca del Departament de Medi Ambient d’ençà que és gestionat pel PSM-Iniciativaverds, perquè afirmen que ha aconseguit coordinar els departaments d’Hisenda, Territori i Presidència per aconseguir un mateix objectiu, desencallant un expedient que no arribava a avançar.

 

El PSM-EN es felicita perquè cada cop estigui més a prop la retirada efectiva de les barreres que impedeixen el pas als caminants, tal i com ha succeït recentment amb el camí de Can Mallol, després que el departament de Patrimoni de l'Ajuntament de Palma n'hagi recuperat l'accés públic.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: