"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 29/07/2011

PSM-IV-ExM acusa el PP de girar l’esquena als ajuntaments

L’equip de govern va rebutjar ahir en el ple aplicar la modificació del Pla d’Obres i Serveis que hagués dotat de major liquiditat als consistoris de l’illaEl grup de consellers de la coalició PSM-IniciatiaVerds-Entesa va defensar ahir la modificació del Pla d’Obres i Serveis per tal d’ajudar als ajuntaments a construir, reformar i mantenir infraestructures bàsiques i necessàries, com són la xarxa de clavegueram, asfaltat o enllumenat, per exemple.

 

Però l’equip de govern del PP ho va rebutjar excusant una manca de consens polític. “Una afirmació totalment falsa”. El portaveu del grup de consellers, Joan Font, recorda que aquesta proposta de modificar el POS sorgeix “del major consens possible entre tots els consistoris de Mallorca arran de l’Assemblea de Batles, inclosos els del PP”.

 

Font acusa al PP d’irresponsabilitat davant els ajuntaments de l’illa a qui el seu Govern ha negat les facilitats necessàries per dotar-se d’una major liquiditat financera, i contribuir a pal·liar d’aquesta manera un dels principals problemes als què s’han d’enfrontar.

 

Així, la coalició nacionalista i ecosocialista exigeix a l’equip de govern que es replantegi la seva decisió per tal d’iniciar l’expedient de modificació del reglament del POS de forma urgent. “No podem deixar perdre l’oportunitat de convocar noves ajudes destinades a subvencionar les despeses de manteniment de serveis municipals bàsics, encara que sigui per al 2012 o 2013”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: