"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

El PSM opina. 16/11/2011

‘El vot de la confiança, de la consciència i del compromís’

Article d'opinió de Miquel Ensenyat, candidat de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa al Congrés dels DiputatsLa campanya electoral arriba a la recta final. Falten pocs dies per al 20-N i la candidatura PSM-INICIATIVAVERDS-ENTESA és a punt d’obtenir representació al Congrés de Diputats. Això significarà una passa decisiva cap al canvi de model polític i social que defensam.

 

Ho diuen les enquestes, ho demostren els debats, ho reflecteixen els mitjans de comunicació i, sobretot, es percep en el tracte directe amb la gent: tenim propostes, tenim coratge, tenim equip i som una opció imprescindible per defensar els drets socials en temps de crisi, per cercar alternatives vàlides al capitalisme salvatge, per sortir del bipartidisme gris i eixorc i per actuar, per tant, en clau de país.

 

Les enquestes més fiables confirmen que el PP podria obtenir un resultat històric a les Illes Balears: sis diputats de dretes per dos del PSOE. Això, a més d'inflar la previsible majoria de Mariano Rajoy, legitimaria les polítiques destructives, antisocials i antimallorquines de Bauzà: desmantellament dels serveis públics, desinversió, més atur, beneficis per als grans grups empresarials, especulació, destrucció del territori, submissió als poderosos, incultura, anticatalanisme...

 

És un moment crucial: cal aturar a tota costa un resultat esclafador del PP. A les Illes Balears, el sisè diputat del PP no el disputa el PSOE, sinó nosaltres, la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa. 

 

Ara més que mai, representam un vot excepcionalment necessari en un moment excepcionalment greu: el vot de la confiança, de la consciència i del compromís.

 

Ara, quan falten pocs dies per aconseguir la representació real del nostre país a les institucions polítiques estatals, hem de fer un darrer esforç: motivar els indecisos i aconseguir la mobilització de tots els qui lluitam pels nostres drets nacionals i volem una política econòmica, social i ecològica diferent.

 

Per això faig una crida perquè els ciutadans d’aquesta terra votin amb il·lusió, amb confiança i sense por, les candidatures al Congrés i al Senat de la coalició PSM-INICIATIVAVERDS-ENTESA. Estic convençut que el proper diumenge serem la sorpresa d’aquestes eleccions.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: