"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/02/2012

PSM-IV-ExM critica el decret llei sobre mesures urbanístiques del Govern Bauzà

“La nova norma permetrà un urbanisme a la carta, i perjudicarà la ciutadania i el territori”La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa considera que el decret llei de mesures urbanístiques aprovat pel Govern de José Ramón Bauzá (PP) és “un escàndol”. El diputat Antoni Alorda afirma que la possibilitat de donar llum verda a noves urbanitzacions, o legalitzar-ne d’il·legals, és “un autèntic disbarat”.


El diputat de la coalició apunta que aquesta mesura ha deixat de banda les opinions d'ajuntaments, consells, societat civil i ciutadania, i demostra que el Partit Popular continua amb la seva política de decretassos.

 

En paraules d’Alorda: "aquest decret llei deixa les portes obertes a la construcció, entre d'altres, de la urbanització de Cala Blanca, a Andratx". Això és un fet rellevant, ja que el PP s’hi va manifestar en contra fa uns quants anys, la qual cosa demostra la falta de rigor i de paraula del grup conservador.

 

A més, la urbanització d'aquests espais suposarà una despesa extra pels ja malmesos pressuposts municipals dels diferents ajuntaments illencs. Aquests hauran de fer front a les inversions en clavegueram, aigua potable, serveis de recollida de fems... Així com la prestació de serveis com poden ser escoles, instal·lacions esportives o equipaments diversos.

 

La coalició nacionalista i ecosocialista també critica que el Govern torni insinuar la possibilitat de deixar urbanitzar espais verges actualment protegits per la llei 4/08. Com per exemple l'esmentada anteriorment Cala Blanca, Muleta (Sóller) o Cala Carbó (Pollença).


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: