"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/02/2012

El PSM-EN entra en l’Executiva de l’Aliança Lliure Europea

Lucy Collyer forma part de la direcció del partit europeu en substitució de la gallega Ana Miranda, que des de gener és eurodiputada 

La Federació PSM-Entesa Nacionalista és ara membre de l'executiva de l’Aliança Lliure Europea (ALE-EFA), el partit europeu del qual formen part els nacionalistes de les Illes Balears. El passat mes de gener Lucy Collyer, membre de l’Executiva del PSM-EN, ha entrat en la direcció de l’ALE en substitució d’Ana Miranda, del BNG, que s’ha incorporat al Parlament Europeu com a eurodiputada del grup parlamentari ALE-Verds.

 

Segons l’acord entre el PSM-EN i el BNG, Ana Miranda ha estat membre de l'Executiva d'ALE durant la primera part del mandat (fins desembre de 2011), i el PSM-EN la segona part (a partir de gener de 2012). L'executiva es reuneix bimensualment a Brusel·les per coordinar la tasca del partit europeu, posar en comú les situacions dels partits membres i coordinar la tasca del grup parlamentari europeu.

 

El PSM-EN convocarà pròximament una comissió sectorial per poder treballar internament aquests aspectes. Per a qualsevol consulta o gestió davant l’ALE, podeu escriure a lcollyer@psm-entesa.cat.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: