"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 23/03/2015

MÉS per Marratxí presenta una candidatura renovada per liderar el canvi a l’Ajuntament

Aina Amengual, Carles Gonyalons i Josep Ramis, de 2, 3 i 4, respectivament, noves incorporacions que acompanyaran el candidat a la Batlia, Joan Francesc Canyelles: “A MÉS per Marratxí demostram que es poden fer les coses d’una altra manera, consensuant, de persona a persona, en benefici de tothom”Aquest dissabte al vespre s’ha presentat la candidatura amb què MÉS per Marratxí vol liderar el canvi a l’Ajuntament a les eleccions municipals del proper 24 de maig. L’acte, al qual va assistir un nombrós públic, també va servir per inaugurar el nou local de la formació, situat al número 72 del carrer Major de Pòrtol.

 

En els 10 primers llocs de la llista de MÉS per Marratxí hi haurà moltes cares noves, que acompanyaran el candidat a la Batlia, Joan Francesc Canyelles, actual portaveu de la formació a l’Ajuntament i que va guanyar les primàries obertes el passat 15 de novembre. La número 2 de la llista és Aina Amengual, mestra especialista en llengües estrangeres, directora de l’escola de Costitx i expresidenta de l’AMIPA del CEIP Costa i Llobera, de Pòrtol. El número 3 serà Carles Gonyalons, professor d’educació secundària, coordinador de l’espai de treball de Solidaritat Internacional de MÉS per Mallorca i representant del Grup Parlamentari MÉS al Consell de Cooperació de les Illes Balears. El número 4 és Josep Ramis, historiador i especialista en restauració de patrimoni artístic, i col·laborador en el gabinet de comunicació de l’Atlètic Balears. La resta de membres de la candidatura presentats ahir són:

 

1. Joan Francesc Canyelles

2. Aina Amengual

3. Carles Gonyalons

4. Josep Ramis

5. Magdalena Moreno

6. Sion Mates

7. Pep Serra

8. Dolça Manzano

9. Lila Thomàs

10. Daniel Mas

 

Canyelles ha afirmat: “D’ençà que hem constituït MÉS per Marratxí estam demostrant que es poden fer les coses d’una altra manera, de baix cap a dalt, consensuant les coses, de persona a persona, en benefici de tothom”. I ha presentat la candidatura que encapçala com “l’equip que liderarà el canvi a Marratxí i que acabarà amb el govern municipal del PP, autoritari, prepotent, gens participatiu”.

 

L’acte ha conclòs amb la intervenció del candidat de MÉS a la Presidència del Govern, Biel Barceló, i de la candidata al Parlament, Margalida Capellà. Barceló ha explicat que els tres eixos de la proposta de MÉS per Mallorca són: “Un Govern transparent que acabarà amb la corrupció, un Govern de gent preparada i al servei de les persones, i un Govern que prendrà les decisions aquí, i no a Madrid”.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: