"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 23/04/2015

Les 130.000 persones aturades seran la prioritat del proper Govern

“L’EPA posa en evidència el “cinisme net” del Govern Bauzá pel que fa a les dades de l’atur. La prioritat del proper Govern serà millorar aquestes dades”Des del Grup MÉS han manifestat avui preocupació davant les contundents dades de l’EPA: l’atur baixa a tot l’Estat espanyol, però puja al primer trimestre de l’any a Balears, on s’han destruït 22.700 llocs de feina en relació al trimestre anterior, malgrat l’eufòria del conseller d’Economia i Competitivitat i el Govern del PP en el seu conjunt cada vegada que anuncien dades de l’atur. Segons l’EPA, més de 130.000 persones continuen aturades a les nostres illes.

 

“Suposam que avui el Govern, encara que sigui dia laboral, no convocarà roda de premsa per dir que Espanya va bé i Balears és la locomotora d’Espanya, perquè si som locomotora de res, és de destrucció de llocs de feina en temporada baixa, com ha demostrat l’EPA”, ha afirmat el diputat de MÉS, David Abril.

 

Segons Abril, “Balears no genera llocs de feina en l’hivern, els destrueix, i en l’estiu les dades milloren gràcies a l’increment brutal de la precarietat i la temporalitat, que condemnen a les nostres Illes i els seus habitants a ser una societat precària: aquesta hauria de ser la preocupació del Govern, i no passar-se el dia maquillant les dades de l’atur per fer veure que anam bé quan no és així. El proper Govern tendrà una preocupació prioritària: treballar per millorar aquestes dades”.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: