"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 23/04/2015

Biel Barceló: “La cultura recuperarà l’espai destacat que li pertoca”

MÉS per Mallorca i MÉS per Palma celebren la Diada de Sant Jordi amb una paradeta al carrer Sant MiquelEls candidats a Cort, al Consell de Mallorca i al Parlament estan durant tot el dia d’avui a la paradeta que MÉS per Palma ha instal·lat la carrer Sant Miquel (devora la Plaça de l’Olivar) per participar activament de la Diada de Sant Jordi. Enguany la paradeta és un espai de lectura, un espai de trobada amb els voluntaris i els candidats i candidates per xerrar i compartir idees i propostes.

 

El candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, ha destacat que aquesta jornada “és festiva però també reivindicativa per recordar que la llengua i la cultura han estat molt maltractades durant aquesta legislatura”. Al mateix temps ha afirmat que "la Cultura recuperarà l’espai destacat que li pertoca”

 

Pel que fa a al recomanació de lectures, Barceló ha adquirit diversos llibres: Los hijos de los días, d’Eduardo Galeano; i Sàpiens. Una breu història de la humanitat, de Yuval Noah. També ha recomanat els llibres L’alè de les cendres, de la menorquina Maite Salord, i Repensem Mallorca, de David Abril, així com La Guerra de Successió a les Illes Balears, de Mateu Morro.  


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: