"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/04/2015

Tomeu Ballester: “Tenim una llista preparada per governar”

El candidat de MÉS per Algaida, Pina i Randa presenta davant més de 240 persones la llista al capdavant de la qual aspira a governar el poble la propera legislatura: “Algaida necessita un canvi de model, després de 8 anys de majoria absoluta del PSOE”Aquest divendres s’ha fet l’acte de presentació de la candidatura completa de MÉS per Algaida, Pina i Randa, davant més de 240 persones. Un total de 16 candidats i candidates que es presenten com un equip il·lusionat i preparat per formar part del govern en la propera legislatura.

 

Bel Busquets, que ha es presenta com a número 6 a les llistes de MÉS per Mallorca del Parlament, ha intervingut en l’acte explicar els pilars de la proposta de la coalició: lluita contra la corrupció, un govern al servei de les persones i el dret a decidir des de Mallorca. També ha repassat les lluites i reivindicacions pel paisatge, pel patrimoni, per la llengua i per la cultura, que han rebut sempre el suport de les persones que formen MÉS per Mallorca.

 

Margalida Puigserver, número 2 a les llistes de MÉS per Mallorca del Consell i regidora del municipi, ha explicat la campanya i els encerts de la proposta de MÉS: ser capdavanters, tenir les persones ben preparades, ser els primers que hem celebrat primàries, fer una campanya austera i comptar amb 10.000 € en donacions fetes per la ciutadania.

 

El candidat a la Batlia, Tomeu Ballester, ha destacat la importància de l’equip de persones que l’acompanyen en el repte: “Tenim un bon equip, preparat per governar  Algaida, i no només pel que fa a la gent de la llista, sinó també per totes i cadascuna de les persones que formen part de l’assemblea: un equip divers  i complementari. També ha fet una pinzellada de les idees bàsiques del programa del municipi: el govern de la gent, que prioritzarà joventut, educació i serveis socials; la promoció econòmica, amb el suport a les associacions i el desenvolupament del turisme de qualitat, i el govern de la participació, a través del fòrum ciutadà, els pressupostos participatius, el consell municipal d’associacions i entitats....

 

LLISTA CANDIDATURA de MÉS PER ALGAIDA, PINA I RANDA

 

1. Tomeu Ballester

2. Margalida Puigserver

3. Guillem Fiol

4. M. Antònia Reinés

5. Toni Rigo

6. Núria Sastre

7. Miquel Toni Nicolau

8. Teresa Oliver

9. Joan Sastre

10. Bel Busquets

11. Joan Moragues

12. Manel Garcia

13. Catalina Martorell

SUPLENTS:

 

14. Catalina Capellà

15. Pep Fiol

16. Margalida Ballester


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: