"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/04/2015

Magdalena Perelló: “Vull ser batlessa per canviar la manera de governar Llubí”

La candidata de MÉS per Llubí a la Batlia afirma: “Vull omplir l’Ajuntament amb les idees de tots els llubiners i llubineres, els veïnats han de participar en el dia a dia del govern del poble”Aquest dissabte s’ha fet l’acte de presentació de la candidatura completa de MÉS per Llubí, davant de més de 150 persones. Els membres de la llista, encapçalats per la candidata a la Batlia, Magdalena Perelló, han explicat breument els motius que els han impulsat a participar en la candidatura i els compromisos que adquireixen amb el poble de Llubí.

 

Perelló ha afirmat que es presenta per dur el canvi a l’Ajuntament de Llubí: “Vull ser batlessa per canviar la manera de governar Llubí”. Ha expressat el compromís amb la participació ciutadana i amb la transparència, aspectes que ha trobat a faltar en el govern municipal del PP: “Vull omplir l’Ajuntament amb les idees de tots els llubiners i les llubineres, els veïnats han de participar en el dia a dia del govern del poble”.

 

L’acte ha estat presentat per Biel Vicens, actual portaveu de MÉS per Llubí en l’Ajuntament, que deixa la primera línia i anirà en el número 7 de la candidatura. Ha destacat la capacitat de feina i el compromís de Magdalena Perelló, de qui s’ha mostrat convençut que serà “la primera batlessa progressista i nacionalista de Llubí”.

 

L’acte també ha comptat amb la participació de Biel Barceló, candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, qui ha destacat la importància de la participació de les dones en la política (tant la número 1 com la número 2 de la candidatura són dones), ha agraït el compromís de la candidata a la Batlia de Llubí i ha encoratjat els assistents a treballar per aconseguir el canvi a Llubí, a Mallorca i a Balears.

 

CANDIDATURA MUNICIPAL COMPLETA DE MÉS PER LLUBÍ

 

1)    MAGDALENA PERELLÓ FRONTERA

2)     BEATRIU RODRIGUEZ FIOL

3)     MIQUEL GUARDIOLA CAPÓ

4)     PERE JOAN LLOMPART BELTRAN

5)     JOAQUÍN CAPÓ MARTÍNEZ

6)     ANTONIA PERELLÓ FLORIT

7)     BIEL VICENS MIR

8)     CRISTÒFOL RIERA SOLÉ

9)     MARIA OLIVER PERELLÓ

10) GABRIEL PERELLÓ PERELLÓ

11) MªANTONIA CANTALLOPS BORRÀS

12) ANTONI GELABERT PERELLÓ

13) ANTONI ALOMAR TORRENS

14) JOAN MIQUEL LLOBERA SASTRE

15) JOAN PLANES FERRAGUT

16) NADAL CARDELL PERELLÓ

17) JAUME ALOMAR SERRA

18) ANTONI CONTESTÍ VIVES


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: