"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/04/2015

Esquerra Oberta denuncia que entre 2011 i 2015 ha crescut la precarietat i la temporalitat

Rafel Sedano i Alfonso Rodríguez (EOC) i Miquel Ensenyat (MÉS) presenten un estudi sobre la situació laboral a CalviàAvui Esquerra Oberta de Calvià i MÉS per Mallorca han presentat un estudi sobre la situació laboral a Calvià. Les formacions denuncien que durant el període 2011-2015 s’ha incrementat la precarietat i la temporalitat en els contractes laborals en aquest municipi turístic.

 

El candidat a la Batlia de Calvià per Esquerra Oberta, Rafel Sedano, ha afirmat: "s'ha d'acabar amb pràctiques com la de no renovar una tercera temporada a gent que en duu dues, per no haver de fer-los fixes i a que la gent es vegi forçada a fer feina fora contracte o acceptar-los precaris, per manca de possibilitats de trobar feina que hi ha en la situació actual". Sedano ha posat l'exemple de l'augment d'habitacions per netejar de les cambreres de pis, mantenint el sou, tot fent més hores o més habitacions en el mateix temps.

 

El candidat de la formació d’esquerres afirma: “Quan nosaltres siguem presents al govern municipal de Calvià, la lluita a favor del treball digne i contra la precarietat i la temporalitat serà una prioritat de l’Ajuntament”.

 

En la presentació de l’estudi han estat presents Rafel Sedano, Alfonso Rodríguez (número 2 d’EOC) i Miquel Ensenyat (candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Consell).


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: