"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/09/2015

El Govern treballa per poder rebre el C33 i el 3/24 abans de Nadal

Ho ha avançat el vicepresident Biel Barceló avui al ParlamentEl Govern actual està treballant per recuperar el senyal dels dos canals de la CCMA que el Govern Bauzá va deixar desaparèixer (el C33 i el 3/24). Així ho ha avançat avui el vicepresident Biel Barceló al Parlament, en resposta a una pregunta formulada per la diputada de Gent per Formentera, Sílvia Tur.

 

Concretament, Barceló ha explicat que el Govern treballa amb dues possibles opcions tècniques per poder recuperar la recepció d’aquests canals. La millor opció des del punt de vista tècnic seria aprofitar els múltiplex dels consells insulars. Ara bé, aquesta opció tindria un cost important: aproximadament, mig milió d’euros anuals. I la tramitació administrativa seria llarga: no menys de 10 mesos.

 

La segona opció, que Barceló ha precisat que seria més ràpida i menys costosa, és reorganitzar el múltiplex autonòmic (per on emet actualment IB3) per encabir el C33 i el 3/24. Aquesta opció permetria, probablement, rebre els canals de la CCMA abans de Nadal.

 

D’altra banda, respecte a la possibilitat de rebre a Balears el senyal complet de TV3, Biel Barceló ha explicat que ha fet un primer contacte amb el president de la CCMA, que s’ha mostrat disposat a xerrar-ne.

 

Garantir la recepció dels canals de la CCMA que el Govern del PP va fer desaparèixer amb l’entrada en vigor del dividend digital era un dels compromisos electorals de MÉS per Mallorca, i és una de les mesures recollides en els #AcordsPelCanvi.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: