"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/09/2015

El PSM-Entesa dóna suport al poble català per a decidir el seu futur

Reconeix el caràcter plebiscitari de les eleccions del proper 27-S i dóna suport a les candidatures de JUNTS PEL SÍ i de la CUPEl pròxim 27 de setembre serà una data històrica per als catalans perquè se celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya, convocades en clau plebiscitària. El PSM-Entesa dóna suport al poble català en el procés que ha iniciat per a decidir el seu futur i valora i reconeix aquestes eleccions i el seu caràcter plebiscitari com a una oportunitat única per a la convocatòria d’un referèndum que la contínua resposta negativa i les mancances democràtiques de l’Estat espanyol no han permès realitzar.

 

El poble català té el ple dret a decidir sobre la seva sobirania, un dret encara més legitimat després de les massives manifestacions reivindicatives, històriques a Europa, que la societat civil catalana duu realitzant de manera ininterrompuda els darrers anys. La mobilització de la ciutadania de Catalunya demostra una ferma i clara voluntat per exercir aquest dret a decidir i evidencia la incapacitat de l’Estat espanyol per a iniciar qualsevol diàleg amb el Govern de la Generalitat.

 

En aquest sentit, el PSM-Entesa, partit que sempre ha defensat el dret a decidir del poble mallorquí i els llaços culturals i històrics del nostre poble amb Catalunya, vol manifestar públicament el seu suport a les candidatures de JUNTS PEL SÍ i la CUP, ja que són les úniques que, davant l’immobilisme de l’Estat espanyol, permetran avançar de manera decidida cap a l’exercici democràtic del dret de decidir i cap a la plena llibertat nacional.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: