"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 29/01/2016

El PSM-Entesa celebrarà el seu 23è congrés dia 12 de març

El CDP celebrat aquesta setmana a Inca va aprovar la proposta de calendari del congrés que proposava l'ExecutivaUna setantena de persones es traslladaren dimecres capvespre a Inca per participar en el Consell de Direcció Política (CDP) del PSM-Entesa.

Després que la presidenta donés a conèixer entre el públic les altes i baixes de la militància del partit i que s’aprovés per assentiment la proposta d’acte del darrer CDP, Josep Ferrà, explicà la proposta de data de celebració del 23è Congrés del PSM-Entesa i el calendari precongressual. S'aprovà la proposta de l'Executiva que el 23è Congrés se celebri dissabte 12 de març. Per tant, el període pre-congresssual per tal de poder fer aportacions a els ponències poítica, estratègica i de comunicació començarà el 10 de febrer.

També varen prendre la paraula els coordinadors de les ponències polítíca i estratègia Lluís Apesteguía i la membre de l'equip coordinador de la ponència d'organització Joana Aina Campomar. En els dos casos, es mostraren oberts a la participació dels militants i les militants a redactar els documents. Els assistents al CDP també pogueren fer algunes aportacions sobre la qüestió. 

A continuació es tractaren altres temes com el debat de la situació política o l'anàlisi de els darreres eleccions generals. També es va procedir per part de Biel Barceló i de Lluís Apesteguía, en el seu cas en nom de Miquel Ensenyat, de fer balanç dels primers sis mesos del Govern i el Consell respectivament. 

Finalment, també s'anuncià que la nova executiva sorgida del proper congrés decidirà els actes de celebració del 40è aniversari del PSM-Entesa. 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: